Partners in perfect plants

ned eng
Pothos Plant - Geschiedenis


Een stukje geschiedenis
Pothos Plant is opgericht in 1980. In een kassencomplex aan de Zwartendijk in Monster, werd, uniek voor die tijd, direct gestart met de productie van uitgangsmateriaal voor derden.

Na verloop van tijd werd het kassencomplex uitgebreid en een kantoor gebouwd.
Door de voorspoedige groei van het bedrijf werd na enkele jaren wederom een uitbreiding gerealiseerd met de aankoop van een tweede bedrijf aan de Zwartendijk. 
Na verloop van tijd was een verdere uitbreiding van het kassencomplex noodzakelijk en werd een bedrijf aan de Gantellaan in Monster in gebruik genomen.
Eind jaren '90 werd duidelijk dat productie op 3 locatie's de nodige problemen met zich meebracht. Daarom werd in 2001 besloten een nieuw kassencomplex te bouwen op de Zwethlaan 38 in Honselersdijk. Efficientere productie, energiebesparing en minimalisering van het gebruik van bestrijdingsmiddelen lagen ten grondslag aan de bouw. Een uitgekiende, in eigen beheer ontwikkelde logistiek stelt ons in staat om op minder ruimte een hogere productie te realiseren.


Momenteel is een totaal oppervlak van 34.000 m² verdeeld over 2 productielocatie's ( Zwethlaan 38, Honselersdijk en Gantellaan 26A, Monster) in gebruik.


Pothos Groep Nederland BV - Zwethlaan 38 - 2675LB - Honserlersdijk (NL) - T. +31 (0)174 24 21 12 - F. +31 (0)174 24 44 40 - E. info@pothos.nl