Partners in perfect plants

ned eng
Pothos Plant Nederland - Nieuws

Juni 2017

 
Succesvol onthaal voor de Dioscorea knol in de strijd tegen obesitas.

De laatste dagen heeft de telefoon bij ons roodgloeiend gestaan. Er bleven vragen komen over de werking en verkrijgbaarheid van onze Dioscorea knol, het natuurlijke wapen tegen obesitas. natuurlijk niet verwonderlijk als je bedenkt hoe de Nederlandse media op dit nieuwe product is gedoken.

op zaterdag 10 juni j.l. is er een stuk over het knolgewas en haar werking in het AD verschenen. Aangevuld met een video op de site van de krant, was dit het begin van de gekte. Op de maandagochtend erna was Peet Olsthoorn bij Edwin Evers op Radio 538 te horen en kreeg hij de kans om verder uitleg te geven over de plant, het poeder en de wijze waarop het zorgt voor extra vetafvoer.

Zoals U begrijpt was daarna het hek van de dam.
Omdat veel mensen dezelfde vragen hebben, willen we in dit stuk de meest gestelde vragen beantwoorden. Zo kan iedereen op zijn gemak antwoord vinden op de vragen en krijgen wij weer iets meer tijd om de ontwikkeling van dit bijzondere product uit te voeren.

1. Waar kan ik het Dioscoreapoeder kopen?
Het poeder is nog niet verkrijgbaar. Op dit moment hebben wij een kleine productie knollen die een potentiele hoeveelheid van 50 kg poeder kunnen produceren. Deze poeder is, als alles volgens planning verloopt, eind augustus of begin september leverbaar. Ondertussen gaan we natuurlijk verder met de vermeerdering van de planten en het opschalen van de productie.

2. Kan ik ook een plant kopen?
Wellicht wordt dit in de toekomst ook een mogelijkheid. Tot op heden hebben we ons gericht op de productie van een gebruiksklare variant van de Dioscorea knollen, maar nemen deze optie mee bij het opstellen van ons businessplan.

3. Hoe werkt het precies?
De plant produceert een knol, bovengronds en ondergronds, en die knol kun je gebruiken in voeding. De knol heeft een vrij neutrale smaak en kan daardoor overal in of bij gebruikt worden zonder de smaak van het gerecht te veranderen.
De Dioscorea knol bevat een stof die er voor zorgt dat het vet niet langer geklusterd wordt in het lichaam. Het teveel aan vet dat normaal gesproken opgeslagen zou worden in je lichaam, wordt door deze stof nu afgevoerd.
De exacte werking is onderzocht door de Universiteit Leiden en kan door deze mensen nog nauwkeuriger worden uitgelegd.

4. Kan ik echt onbeperkt alles eten als ik het poeder van de Dioscorea knol eet?
Niemand kan onbeperkt alles eten zonder gevolgen. Laat dat duidelijk zijn. De werkende stof uit de Dioscorea knol helpt om af te vallen of op gewicht te blijven zonder een drastische aanpassing in je voedingspatroon of levensstijl. Dit betekent niet dat het poeder een vrijbrief is om je volledig te storten op "ongezond" voedsel.
Elk lichaam heeft voedingsstoffen, mineralen en vitaminen nodig om gezond te zijn en te blijven. Het Dioscorea poeder kan hier aan bijdragen, maar is geen wondermiddel.

Voor meer informatie verwijzen we U graag naar de volgende websites:
- Radio interview Edwin Evers Radio 538:  https://www.538.nl/evers-staat-op/dankzij-deze-knol-kan-je-afvallen-zonder-je-eetpatroon-aan-te-passen

Juni 2017

Ook dit jaar is Pothos Plant aanwezig op de Flowerexpo Polen van 31 Augustus t/m 2 September. Stand nr: D.002

Maart 2017

In week 10 ( 8-9 maart) presenteert Pothos Plant Nederland tijdens de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair waterplanten, vleeseters en meer.
Stand 8.4

Februari 2017

Leerlingen van MBO Lentiz ( Hortitechnics) bezochten Pothos Plant Nederland. Na een presentatie van de Perfect Plants Groep met de samenwerkende partners en laboratoria, werd stil gestaan bij de diversiteit aan teelten en de bijbehorende protocollen en groeiplannen.

Vervolgens werd de kwekerij bezocht, waarbij uitvoerig stil gestaan werd bij plantenfysiologie en het "Nieuwe Telen".

     
Pothos Groep Nederland BV - Zwethlaan 38 - 2675LB - Honserlersdijk (NL) - T. +31 (0)174 24 21 12 - F. +31 (0)174 24 44 40 - E. info@pothos.nl