Partners in perfect plants

ned eng
Pothos Plant - Concepten

Jong Plantmateriaal - Opweek - Teeltproces - Concepten - Nazorg 


De activiteiten van Pothos Plant stoppen niet bij het afleveren van de jonge planten. In samenwerking met onze klanten ontwikkelen we diverse concepten die niet alleen onze marktpositie, maar ook die van onze klanten en uiteindelijk ook die van de bloemist, retailer of groothandel versterken en de gebruikswaarde van onze producten vergroot.

Zo hebben we samen de volgende concepten ontwikkeld: 

So Sweet Spathiphyllum
So Sweet is de naam van een bijzondere serie Spathiphyllum met een hoge consumer value. Belangrijkste kenmerken zijn rijk bloeiend ( multiflowering), bossige plantopbouw en een goede houdbaarheid.

Air So Pure 
  
Het merk voor planten met een wetenschappelijk bewezen luchtzuiverende werking. De Spathiphyllum Sweet serie is een van de toppers in het sortiment.

Fatal Attraction

Vleesetende planten, zoals Sarracenia en Dionaea, zijn relatief onbekend, maar daarom niet onbemind. Met het "Fatal Attraction" concept creeert Pothos Plant meer aandacht voor deze reeks bijzondere, fascinerende planten.

Cordyline Australis

Wereldberoemd in Groot-Brittannie, maar relatief onbekend in de rest van Europa. Middels dit concept meer aandacht creeren voor deze robuste terrasplant.


Waterplanten/Vleesetende planten De Plomp

Drijfplanten, oeverplanten, waterlelie's en vleesetende planten ( Sarracenia, Dionaea) in een pakkende retailverpakking.Pothos Plant Nederland BV - Zwethlaan 38 - 2675LB - Honserlersdijk (NL) - T. +31 (0)174 24 21 12 - F. +31 (0)174 24 44 40 - E. info@pothosplant.nl